vd-dental

В дентална практика ”V&D dental” предлагаме голям брой услуги, от които можете да се възползвате по всяко удобно за Вас време.

‐ Орална хигиена. Обучение и демонстрация на правилно прилагане на орална хигиена за постигане на максимален резултат за здравето на Вашата уста.

‐ Почистване на зъбен камък и премахване на налепи и оцветявания на Вашите зъби чрез ултразвук и AirFlow. Полиране на всички грапави и неравни повърхности за по-лесно спазване на оралната хигиена.

‐ Кариесология. Предлагаме ви естетично възстановяване на всеки дефект по Вашите зъби с високо качествени материали. Директни и индиректни възстановявания.

‐ Пародонтология. Грижа за здравето на Вашите венци. Лечение на налични пародонтални заболявания и прилагане на поддържаща терапия.

‐ Ортопедия. Изработка на единични корони и мостови конструкции с максимален естетичен ефект. Изготвяне на частични и тотални протези както от обикновена, така и от мека пластмаса.

‐ Ендодонтия. Лечение на усложненията на зъбния кариес.

‐ Детска стоматология. Грижа за малките ни пациенти, с внимание и развлекателни демонстрации. Мотивация за орална хигиена и редовни посещения на денталния офис

‐ Хирургия. Екстракция на зъби

‐ Избелване на зъби. Професионално кабинетно избелване . Насоки за избелване в домашни условия. Постигане на желания от вас цвят.